Tarief verhogen voor het komende jaar

Lees hier hoe je je tarieven voor het komende jaar kunt doorvoeren

Martijn Teuwsen avatar
Geschreven door Martijn Teuwsen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Huidige tarieven

Allereerst ga je de huidige tarieven toevoegen bij "Tarieven per periode". Dit kun je doen via: -> Instellingen -> Dierenpension -> Tarieven per periode. Klik vervolgens op "Prijs wijziging toevoegen" en daarna op "Meerdere wijzigingen".

Geeft hier de start- en einddatum op van dit jaar (bijvoorbeeld 1 januari tot 31 december). De tarieven kun je intact laten en sla deze op.

Nieuwe tarieven

Nu we de huidige tarieven voor dit jaar hebben opgeslagen dan kunnen we nu de nieuwe tarieven doorvoeren voor het nieuwe jaar.

Ga naar -> Instellingen -> Dierenpension -> Tarieven dieren. Pas hier alle tarieven aan voor het nieuwe jaar.

Door deze aanpak te volgen hoef je de wijziging maar 1 keer te doen.

Herberekenen

Mochten er al boekingen in het nieuwe jaar staan dan kun je alle boekingen vanaf een bepaalde datum automatisch laten herberekenen. Stuur ons een berichtje en wij nemen het met je door.