Alle collecties
Updates
Updates augustus 2022
Updates augustus 2022

In deze update ontdek je de laatste toegevoegde functionaliteiten en brengen wij je op de hoogte van de laatste bug fixes.

Martijn Teuwsen avatar
Geschreven door Martijn Teuwsen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nieuwe updates trimsalon module

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met het vernieuwen en verbeteren van onze trimsalon module. Zo hebben wij een aantal updates doorgevoerd bij het inplannen van afspraken, waardoor dit nog eenvoudiger wordt. Je voegt in slechts enkele stappen snel en eenvoudig je afspraak toe en kunt deze direct koppelen aan een medewerker. Ook kun je bij een afspraak notities en afbeeldingen terugzien die toegevoegd zijn bij vorige afspraken. Zo weet je vooraf al wat de klant graag zou willen en ga je goed voorbereid de afspraak in.

Daarnaast zijn er meer opties voor het toevoegen van herhaalde afspraken. Je bepaalt namelijk zelf wanneer en hoe vaak deze afspraak terug moet komen in je agenda. Zo hoef je maar één keer een herhaalde afspraak in te plannen, zodat jij nog meer tijd bespaard en net zo flexibel afspraken in kunt plannen in je agenda zoals jij het graag wilt.

Ook kun je nu direct persoonlijke prijsafspraken van je klant bekijken tijdens het boeken van een nieuwe afspraak. Heb je een specifieke prijs met een klant afgesproken of wil je graag terugzien hoe lang de vorige behandeling duurde? Dan is dit direct inzichtelijk bij het boeken van een nieuwe afspraak voor deze klant.

Als laatste werkt het toevoegen van taken nu simpeler. In enkele eenvoudige stappen voeg je een (terugkomende) taak toe op de desgewenste datum of voor een bepaalde periode.

Nieuwe filters e-mail campagnes

Het was al mogelijk om een aantal filters in te stellen, zoals diersoort, klant met of zonder boekingen. Nu kun je ook filteren met welke module ze een boeking hebben geplaatst, zodat je bijv. alleen naar je dierenpension klanten een mail kunt sturen. Daarnaast kun je binnen de hondenschool module ook filteren op trainingen, zodat je bijv. alleen naar de klanten die deelnemen aan jouw behendigheidstraining een mail kunt versturen.

Overige nieuwe functionaliteiten en bug fixes

Algemeen

  • De ingestelde filters worden nu goed onthouden en worden opgeslagen bij de ingelogde gebruiker.

  • Er is een verbetering doorgevoerd bij de verlopen facturen. Facturen met factuurregels erop kwamen niet altijd terug in het verlopen overzicht en dit is nu wel het geval.

  • Mocht je jouw recente activiteiten en nog af te handelen kolommen niet willen weergeven op het dashboard kun je deze inklappen. Dit wordt ook opgeslagen.

  • Geüploade afbeeldingen in tekst velden worden weer opgeslagen/verstuurd. O.a. nieuwsbrieven werden namelijk zonder afbeelding verstuurd.

Hondenschool

  • Als een een cursist zich afmeldt voor een training, kan de gekoppelde trainer nu per mail worden ingelicht dat er een afmelding is. Dit is bij de hondenschool instellingen aan te zetten.

  • Bij de concept boekingen staat de naam van de hoofd training er nu ook bij, in plaats van alleen de klasnaam.

  • Bij de hondenschool widget kun je nu ook alle beschikbare klassen in de lijst weergave weergeven, naast dat je per training de klassen kunt weergeven op jouw website. Dit doe je door bij de widget code die je kopieert bij 'training_id = 0' in te vullen, in plaats van het corresponderende 'training id' wat wordt aangepast bij het selecteren van de training die je wilt weergeven.

  • In de weekkalender werden in sommige gevallen wachtlijst en concept boekingen deelnemers weergegeven. Dit is nu niet meer het geval.

Dierenpension

  • De kamer keuze wordt niet weergegeven als voor het geselecteerde dier geen kamers verplicht zijn.

  • De kamers gaven niet altijd het juiste tarief weer, dit is nu opgelost.

  • Op het dashboard worden de diergegevens niet meer weergegeven, zodat er meer overzicht is. Mocht je dit nog wel willen weergeven, is dit eventueel aan te zetten bij de dier instellingen -> overig.

  • Op het dashboard heb je nu ook een zoekfunctie. Hiermee kun je naar het dier, de klant of een dagdeel zoeken.

  • Bij het wijzigen van een boeking, is het toevoegen van activiteiten overzichtelijker ingedeeld. Bij het toevoegen kun je ook kiezen voor later inplannen, zodat de activiteit terug komt bij de nog in te plannen activiteiten. Dit kan handig zijn als je deze afspraken bijv. door de trimmer wilt laten inplannen.

  • Activiteiten inplannen op je telefoon is nu weer mogelijk.

  • Op de planningskalender wordt de informatie van het dier weer weergegeven bij het hoveren over de diernaam.

  • Als er een wijziging wordt aangevraagd en de voorkeurstijden staan aan, worden deze nu goed aangepast en weergegeven.

  • Op het dag overzicht zijn de dier eigenschappen weer te zien.

  • De beschikbaarheid bij het boeken van meerdere dieren (Overnachtingen/Dagopvang) klopt weer.

Trimsalon

  • De agenda (op het dashboard en bij Planning > Agenda) heeft een verbeterde uitstraling gekregen door o.a. grotere en gekleurde weergave van je afspraken.

Was dit een antwoord op uw vraag?