Alle collecties
Aan de slag met aniday
Algemeen
Hoe tip je vrienden en collega's?
Hoe tip je vrienden en collega's?

Lees hieronder meer over hoe je jouw unieke referral link kunt gebruiken, het aanmeldproces, voor wie de link geschikt is en de kortingen.

Martijn Teuwsen avatar
Geschreven door Martijn Teuwsen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is nu mogelijk om via jouw KennelCare account een unieke referral link te versturen. Vrienden, familie en collega's die binnen de doelgroep van KennelCare vallen kunnen deze link gebruiken. Wanneer iemand zich via jouw link aanmeldt en een abonnement selecteert ontvangen jullie een mooie korting op jullie volgende maandfactuur. In dit artikel leggen we uit hoe jij en je vriend/collega deze unieke link kunnen gebruiken.

Jouw unieke link

Wanneer je in jouw KennelCare account naar 'Mijn KennelCare' gaat, kun je klikken op de pagina 'Tip een vriend/collega'. Op deze pagina vind je jouw unieke referral link die je kunt kopiëren en versturen naar al jouw vrienden/collega's die binnen de doelgroep van KennelCare vallen. Jouw unieke link kun je zo vaak gebruiken als je wilt!

Daarnaast zie je onderin de pagina wie jouw referral link al heeft gebruikt en een proefaccount heeft aangemaakt. Zodra de persoon een abonnement heeft geselecteerd kun je zien hoeveel korting je hebt ontvangen.

Wie is de doelgroep van KennelCare?

KennelCare is geschikt voor alle dierprofessionals die aan het werk zijn in een dierenpension, hondenschool, trimsalon, uitlaatservice, dierenasiel of werken als dierenoppas. Groot of klein, KennelCare kan alle dierprofessionals helpen met onze eenvoudige plannings- en boekingstools.

Hoe werkt het aanmeldproces?

De vriend/collega die jouw link heeft ontvangen kan hierop klikken. Vervolgens komt diegene terecht op de sign up pagina van KennelCare en kan er een proefaccount aangemaakt worden. Wanneer het proefaccount is aangemaakt krijgen wij een melding en zijn jullie accounts aan elkaar gekoppeld door het gebruiken van de referral link.

Hoe wordt de korting verrekend?

De accounts van jou en je vriend/collega worden aan elkaar gekoppeld zodra er een proefaccount is aangemaakt via de referral link. Als jouw vriend/collega van het proefaccount overstapt naar een abonnement, wordt de korting verrekend en ontvangen jullie de korting op de volgende maandfactuur.

Wanneer jij een Professional abonnement of hoger hebt, ontvang je een korting van 20 euro wanneer jouw vriend/collega een abonnement selecteert.

Wanneer jouw vriend/collega een Professional abonnement of hoger selecteert, ontvangt diegene een korting van 20 euro.


Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem gerust contact op met onze Support afdeling!

Was dit een antwoord op uw vraag?