Aan de slag met aniday
Algemeen
Automatische incasso instellen

Lees hieronder hoe je de betaling van KennelCare gemakkelijk kan instellen met automatische incasso

Nadine Nouwen avatar
Geschreven door Nadine Nouwen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De betaling van jouw KennelCare abonnement is gemakkelijk in te stellen om te betalen met automatische incasso. Op deze manier is de betaling handig geautomatiseerd en verdwijnt deze niet op de grote stapel van mails.

• Klik rechtsboven op het gebruikersicoontje

• Vervolgens klik je op 'Mijn KennelCare'

• Dan klik je op 'Factuur- /betalingsinformatie'

• Scroll naar beneden en dan zie je het kopje 'Betaalmethode factuur'.

• Hieronder vink je de optie 'Automatische incasso' aan en vul je vervolgens het 'Bankrekeningnummer' en 'Naam rekeninghouder' in.

• Tot slot klik je rechts onder op de groene knop 'Opslaan'.

• De automatische incasso voor de betaling van de factuur van KennelCare staat nu ingesteld vanaf de eerst volgende maand.