Administratie
Verschillende boekingen samenvoegen

Lees hieronder hoe je boekingen per klant samen kunt voegen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Boekingen samenvoegen is ideaal voor bijvoorbeeld het achteraf maken van maandfacturen.

• Ga in het menu naar ‘Administratie’ -> ‘Boekingen samenvoegen’ en selecteer de periode waarin je boekingen wilt samenvoegen, bijvoorbeeld de afgelopen maand.

• Vink factuurregels of facturen aan welke je wilt samenvoegen, of vink alle facturen van de klant met één vinkje aan, om alle facturen en factuurregels in de geselecteerde periode samen te voegen tot één factuur.

• Je kunt ook meerdere klanten tegelijk selecteren zodat je voor alle klanten tegelijk de boekingen per klant kunt samenvoegen. Klik op ‘Boekingen samenvoegen’ en KennelCare bundelt alle boekingen/facturen inclusief de notities, betalingen en historie samen tot één boeking/factuur per klant.

Let op! zodra je een boeking samen gaat voegen, krijg je een melding in beeld met de vraag 'Wil je de facturen direct definitief maken?'. Zodra je 'Ja' aanklikt en vervolgens op 'Samenvoegen' klikt, kan deze actie niet meer ongedaan gemaakt worden.