Product: Dierenasiel
Asiel contracten aanpassen

Hieronder lees je hoe je de contracten van jouw asiel kunt beheren

Martijn Teuwsen avatar
Geschreven door Martijn Teuwsen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt de inhoud van alle contracten beheren via 'Instellingen' > 'Dierenasiel instellingen' > 'Asiel contracten'. Je kunt hier nieuwe templates toevoegen of de bestaande contracten aanpassen door op de witte bewerk knop aan de rechterkant van het contract te klikken.

Je kunt de inhoud naar wens personaliseren met behulp van de vooraf gedefinieerde variabelen. Daarnaast kun je de naam en titel van het contract aanpassen en kiezen aan welke actie je deze contracten wilt koppelen, bijvoorbeeld bij 'Dier afstaan' of bij 'Dier adopteren'.

Als alles staat zoals gewenst dan klik je op 'Opslaan' om de aanpassingen definitief te maken.