Product: Dierenasiel
Adopteren van een dier verwerken in het systeem

Lees hieronder hoe je een geadopteerd dier kunt verwerken in het systeem

Martijn Teuwsen avatar
Geschreven door Martijn Teuwsen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als een dier uit jouw asiel geadopteerd wordt, dan kun je dit verwerken in het systeem via de groene plus knop rechtsboven in beeld. Nadat je op de plus knop geklikt hebt, klik je op '+ Dier adopteren'. Onderstaand de pagina die je daarna ziet.

• Vul alle gegevens in en klik daarna op 'Naar volgende stap'.

• Op de volgende pagina kun je de overeenkomst aanklikken en (extra) producten toevoegen aan de factuur, zoals bijvoorbeeld de kosten van de inentingen (deze velden/formulieren zijn aan te passen, klik hier voor de uitleg)

• Klik daarna op 'Dier adopteren afronden'

• Daarna is de boeking voltooid en krijg je een overzicht van de boeking waarbij je de gegevens nog een keer extra kunt controleren. Hieronder een voorbeeld van deze pagina.

De velden/formulieren die standaard in het systeem staan kun je natuurlijk ook aanpassen. Zo kun je zelf andere vragen, velden of formulieren toevoegen die bij de standaardprocedure horen in jouw asiel. Klik hier voor extra uitleg over het aanpassen van deze velden/formulieren.