Product: Dierenasiel
Een dier waar de eigenaar afstand van wilt doen toevoegen in het systeem
Een dier waar de eigenaar afstand van wilt doen toevoegen in het systeem

Lees hieronder hoe je een dier aan het dierenasiel toe kunt voegen bij 'Dier afstaan'

Martijn Teuwsen avatar
Geschreven door Martijn Teuwsen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als een eigenaar afstand wilt doen van zijn huisdier, dan kun je dit dier toevoegen aan jouw dierenasiel systeem via de groene plus knop rechtsboven in beeld. Nadat je op de plus knop geklikt hebt, klik je op '+ Dier afstaan'. Onderstaand de pagina die je daarna ziet.

• Vul alle gegevens in en klik daarna op 'Dier afgifte voltooien'

• Op de volgende pagina kun je de overeenkomst aanklikken en (extra) producten toevoegen aan de factuur, zoals bijvoorbeeld afstandkosten of dierenartskosten (deze velden/formulieren zijn aan te passen, klik hier voor de uitleg)

• Klik daarna op 'Factuur / overeenkomst toevoegen'

• Daarna is de boeking voltooid en krijg je een overzicht van de boeking waarbij je de gegevens nog een keer extra kunt controleren.

De velden/formulieren die standaard in het systeem staan kun je natuurlijk ook aanpassen. Zo kun je zelf andere vragen, velden of formulieren toevoegen die bij de standaardprocedure horen in jouw asiel. Klik hier voor extra uitleg over het aanpassen van deze velden/formulieren.