Strippenkaart prijzen per periode

Lees hieronder hoe je de prijzen van een strippenkaart kunt aanpassen per periode

Nadine Nouwen avatar
Geschreven door Nadine Nouwen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is ook mogelijk om strippenkaarten een nieuw tarief te geven die actief is vanaf een geselecteerde datum. Een voorbeeld hiervoor kan zijn dat je vanaf 1 januari 2022 een nieuw tarief wilt laten gelden.

• Ga naar -> Instellingen

• Scroll naar beneden naar het kopje "Dierenpension instellingen" en klik het tussen kopje "Strippenkaarten" aan

• Klik het kopje "Tarieven per periode" aan

• Vervolgens klik je rechtsboven op de groene knop "Prijs wijziging toevoegen"

• Er opent nu een nieuw scherm waarmee je een strippenkaart prijs kunt wijzigen vanaf een specifieke datum. Hiervoor kies je eerst de gewenste strippenkaart die je wilt wijzigen. Vervolgens de datum vanaf wanneer de nieuwe prijs gaat gelden en daarna de nieuwe prijs.

• Onderaan zet je de knop "Actief" op "Ja", zodat wanneer iemand vanaf de geselecteerde datum de nieuw prijs voor deze strippenkaart zal gaan afrekenen.

• Tot slot klik je rechtsonder op de groene knop "Opslaan". Het nieuwe tarief vanaf een geselecteerde datum is ingesteld voor deze strippenkaart.