Dierenbeheer
Status meegeven bij verwijderen dier

Lees hieronder hoe je een status toevoegt bij het verwijderen van een dier

Nadine Nouwen avatar
Geschreven door Nadine Nouwen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een dier verwijderd kan je nu een status meegeven, bijvoorbeeld als een dier is overleden. Ook kun je zelf eigen statussen aanmaken, bijvoorbeeld als een dier dubbel in het systeem staat.

• Ga naar desbetreffende dier pagina.

• Klik op de rode knop "verwijderen".

• Er opent nu een pop-up scherm waarbij je de reden voor het verwijderen kunt selecteren.

• Bijvoorbeeld "overleden" selecteren.

• Indien je een eigen status wilt toevoegen klik je op het blauwe woordje "hier". Dan opent er een nieuw scherm. Klik dan vervolgens op de groene knop "status toevoegen".

• Tot slot staat er nog één vraag bij het verwijderen van het dier: "Wil je alle boekingsregels die op of na vandaag gepland staan annuleren ongeacht of er meerdere dieren op staan?"

• Behoudt boekingsregels: de toekomstige boekingen blijven in het systeem staan.

• Annuleer boekingsregels: toekomstige boekingen worden geannuleerd en verwijderd uit het systeem.

• Selecteer de optie die jij wilt en druk vervolgens op de groene knop "Opslaan".