Melding bij nieuw gebruikte strip van strippenkaart

Lees hieronder hoe je instelt om een melding te ontvangen indien er een nieuwe stript wordt gebruikt

Nadine Nouwen avatar
Geschreven door Nadine Nouwen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er kan een strippenkaart notificatie email worden verstuurd zodra een klant in het "Mijn account" gedeelte een dag toevoegt aan de bestaande strippenkaart boeking. Volg onderstaande stappen hoe je deze email notificatie gemakkelijk instelt.

• Ga naar -> Instellingen -> Dierenpension instellingen

• Kies vervolgens het kopje "Strippenkaarten"

• Zet de instelling: "E-mail naar dierenpension zodra een klant een strip gebruikt" op "Ja".

• Klik vervolgens op de groene knop "Opslaan".

• Vanaf nu krijg je een email notificatie indien een klant een dag toevoegt aan de bestaande strippenkaart boeking.