Dieren van dezelfde eigenaar inchecken

Lees hieronder hoe je gemakkelijk dieren van dezelfde eigenaar gezamenlijk kunt inchecken

Nadine Nouwen avatar
Geschreven door Nadine Nouwen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg onderstaande stappen om gemakkelijk dieren van dezelfde eigenaar gemakkelijk in één keer in te checken.

• Ga naar -> Dashboard en naar de desbetreffende boeking

• Klik op het rode vakje achter deze boeking en dan op de optie "Moet nog worden ingecheckt".

• Er opent nu rechts een sidebar.

• Scroll naar beneden en vink de optie aan: "Direct alle dieren inchecken van desbetreffende klant".

• Tot slot klik je onderaan op de groene knop "Inchecken". Nu zijn de dieren gezamenlijk ingecheckt.