In- en uitchecken ongedaan maken

Lees hieronder hoe je een boeking met in- uitchecken ongedaan kan maken

Nadine Nouwen avatar
Geschreven door Nadine Nouwen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan voorkomen dat een boeking per ongeluk ingecheckt of uitgecheckt wordt terwijl dat niet de bedoeling was. Volg onderstaande stappen om zo'n boeking ongedaan te maken.

Inchecken ongedaan maken

• Ga naar Dashboard en ga naar de desbetreffende boeking waarbij je de incheck ongedaan wilt maken.

• Klik op het groene huisje achter deze boeking. Er opent nu rechts een sidebar met de informatie over deze boeking.

• Scroll naar beneden en klik op de oranje knop om de incheck ongedaan te maken.

Uitchecken ongedaan maken

• Ga naar het Dashboard en ga naar de desbetreffende boeking waarbij je de uitcheck ongedaan wilt maken.

• Klik op het groene huisje achter deze boeking en vervolgens op de optie "uitchecken/wijzig verblijf". Er opent nu rechts een sidebar met de informatie over deze boeking.

• Scroll naar beneden en klik op de oranje knop om de uitcheck ongedaan te maken.