Het kan voorkomen dat een boeking per ongeluk ingecheckt of uitgecheckt wordt terwijl dat niet de bedoeling was. Volg onderstaande stappen om zo'n boeking ongedaan te maken.

Inchecken ongedaan maken

• Ga naar Dashboard en ga naar de desbetreffende boeking waarbij je de incheck ongedaan wilt maken.

• Klik op het groene huisje achter deze boeking. Er opent nu rechts een sidebar met de informatie over deze boeking.

• Scroll naar beneden en klik op de oranje knop om de incheck ongedaan te maken.

Uitchecken ongedaan maken

• Ga naar het Dashboard en ga naar de desbetreffende boeking waarbij je de uitcheck ongedaan wilt maken.

• Klik op het groene huisje achter deze boeking en vervolgens op de optie "uitchecken/wijzig verblijf". Er opent nu rechts een sidebar met de informatie over deze boeking.

• Scroll naar beneden en klik op de oranje knop om de uitcheck ongedaan te maken.