Credits kun je gebruiken als extra betaal methode. Hiermee betaald een klant een pakket aan credits die vervolgens ingezet kunnen worden voor bijvoorbeeld een overnachting of een dagopvang.

Credits aanzetten

• Ga naar -> Instellingen

• Scroll naar beneden tot het kopje "Administratie" en selecteer het kopje "Betaal instellingen".

• Scroll naar beneden tot het kopje "Betaal mogelijkheden".

• Het kopje "Betaalmethodes credits" vink je aan op "ja" en klik rechtsonder op de groene knop "Opslaan".

• Ga naar -> Instellingen

• Scroll naar beneden tot het kopje "Administratie" en selecteer het kopje "Credits".

• De "Mogelijkheid om strippen te verrekenen bij conceptboekingen in mijn account" moet op "Ja" ingesteld staan. Klik rechtsonder op de groene knop "Opslaan".

Credits toevoegen

• Ga naar de desbetreffende klant, dan opent de klant pagina van deze klant.

• Rechts boven zie je het kopje "Credits" staan.

• Klik op het groene plusje om de credits in te stellen en toe te voegen.

• Er opent nu een scherm waar je een bepaald aantal credits kunt toevoegen aan deze klant. Deze credits kunnen vervolgens gebruikt worden als een betaalmethode.

• Nieuwe aantal strippen ingevuld? Klik vervolgens rechts onder op de groene knop "Strippen wijzigen/toekennen", de credits zijn nu toegevoegd aan deze klant.