Administratie
Administratie exporteren naar boekhoudprogramma (Exact Online en Snelstart)
Administratie exporteren naar boekhoudprogramma (Exact Online en Snelstart)

Lees hieronder hoe je jouw administratie kunt exporteren naar een boekhoudprogramma

Nadine Nouwen avatar
Geschreven door Nadine Nouwen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Jouw administratie, klanten, boekingen en facturen kunnen geëxporteerd worden naar jouw boekhoudprogramma. Op dit moment wordt deze functie alleen ondersteund voor Exact Online en Snelstart. Volg onderstaande stappen om jouw administratie te exporteren naar een boekhoudprogramma.

• Ga naar -> Instellingen.

• Scroll naar beneden tot het kopje "Administratie" en selecteer "Export Boekhoudsoftware".

• Na het afronden van de benodigde stappen ontvang je drie Excel-bestanden (klanten, boekingen en boekingsregels), welke direct te importeren zijn in je gekozen boekhoudprogramma. Op deze manier houdt je gemakkelijk je administratie up-to-date.