Tarief per kamer instellen

Lees hieronder hoe je het tarief per kamer kunt instellen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via onderstaande stappen kun je het tarief per kamer instellen. Hiermee kun je een vaste prijs instellen voor één of meerdere dieren per verblijf.

• Ga naar -> Instellingen

• Scroll naar beneden tot aan het kopje "Dierenpension instellingen" en klik aan "Kamer tarieven".

• Klik rechtsboven op de groene knop "+ Tarief toevoegen".

• Op deze pagina kun je nu een kamer tarief toevoegen. Heb je alle gegevens ingevuld? Klik dan rechtsonder op de groene knop "Opslaan". Het nieuwe kamer tarief is nu opgeslagen.

• Tijdens het maken van een boeking krijg je nu vervolgens de keuze om een verblijf te selecteren waarbij direct de prijs wordt getoond. Dit is ook per direct beschikbaar in het "Mijn account" gedeelte.