Annuleringsverzekering instellen

Lees hieronder hoe je de annuleringsverzekering kunt instellen

Nadine Nouwen avatar
Geschreven door Nadine Nouwen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Maak zelf of laat klanten een annuleringsverzekering afsluiten tijdens het boeken van een overnachting met keuze uit een vast bedrag of percentage. Volg onderstaande stappen om een annuleringsverzekering in te stellen.

• Ga naar -> Instellingen

• Scroll naar beneden tot het kopje "Administratie" en klik aan "Annuleringsverzekering".

• Op deze pagina kun je nu de annuleringsverzekering instellen. Je kunt kiezen uit een vast bedrag of percentage. Heb je de gegevens ingevuld? Klik dan vervolgens rechtsonder op de groene knop "Opslaan". De annuleringsverzekering is nu ingesteld en opgeslagen.

• Als de annuleringsverzekering is ingesteld dan kan dit in het boekingsproces wordt toegepast. Ook kunnen klanten dit zelf toepassen in het "Mijn account" gedeelte tijdens het boekingsproces.