Wil je je agenda items ook terug zien op andere (mobiele) apparaten? Volg onderstaande stappen om gemakkelijk een iCal-agenda link aan te maken en te importeren in je eigen agenda applicatie.

• Ga naar -> Instellingen.

• Scroll naar beneden tot het kopje "Overige instellingen" en klik "iCal agenda" aan.

• Selecteer de gewenste agenda en eventuele medewerkers.

• Bij stap 3 komt de iCal-agenda link nu te voorschijn. Klik op het blauwe vakje "kopieer iCal link" en plak deze in je eigen agenda applicatie.