Marketing
Kortingscode aanmaken en toepassen

Lees hieronder hoe je gemakkelijk kortingscodes kan aanmaken en toepassen

Nadine Nouwen avatar
Geschreven door Nadine Nouwen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Maak eenvoudig kortingscode(s) aan waarmee je klant(en) via een unieke code korting (percentage/bedrag) krijgen op hun boeking. Via onderstaande stappen staat uitgelegd hoe je een kortingscode kunt instellen.

• Ga naar -> Marketing -> Kortingscodes.

• Klik rechtsboven op de groene knop "Nieuwe kortingscode toevoegen".

• Er opent nu een pagina om de kortingscode aan te maken. Bepaal zelf hoe vaak de kortingscode bruikbaar is per klant en in totaal. Stel in wat het minimum orderbedrag moet zijn en of de kortingscode een begin en/of einddatum heeft.

• Heb je alle gegevens ingevuld en is de kortingscode compleet? Druk vervolgens rechtsonder op de groene knop "Opslaan". De kortingscode is nu opgeslagen en klaar voor gebruik.

• De naam van de kortingscode is nu bruikbaar voor klanten om gebruik van te maken.