Snel strippen verwerken in strippenkaart overzicht

Lees hieronder hoe je snel strippen kan verwerken in strippenkaart overzicht

Nadine Nouwen avatar
Geschreven door Nadine Nouwen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voeg direct vanuit het overzicht een datum (incl. breng/ophaaltijd) toe aan de strippenkaart boeking van de klant en kies optioneel voor direct inchecken.

Via onderstaande stappen kun je een eenvoudig en snel strippen aan een strippenkaart verwerken.

• Ga naar -> Strippenkaarten

• Zoek de desbetreffende dier/klant op waar je een extra strip wilt verwerken aan de strippenkaart.

• Klik vervolgens rechts op het "groene plusje".

• Vervolgens opent zich het scherm "snel strip verwerken".

• Via dit scherm kun je gemakkelijk en snel een datum toevoegen aan de strippenkaart en kies optioneel voor "direct inchecken".

• Klik vervolgens rechtsonder op de groene knop "Opslaan". De extra strip is verwerkt op de strippenkaart.