Privé lessen zijn op verschillende tijdsintervallen te boeken. Via onderstaande stappen kun je de tijdsinterval instellen voor deze lessen.

• Ga naar -> Instellingen -> Training instellingen.

• Scroll naar beneden tot het kopje "Overig".

• Vervolgens ga je naar het kopje "Privé les tijdsinterval". Deze kun je rechts instellen op 15, 30, 45 of 60 minuten.

• Heb je de juiste tijdsinterval geselecteerd, klik vervolgens rechtsonder op de groene knop "Opslaan".

• De nieuwe tijdsinterval voor privé lessen is gewijzigd en opgeslagen.