Tijdsinterval privé lessen instellen

Lees hieronder hoe je de tijdsinterval van privé lessen kunt instellen

Nadine Nouwen avatar
Geschreven door Nadine Nouwen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Privé lessen zijn op verschillende tijdsintervallen te boeken. Via onderstaande stappen kun je de tijdsinterval instellen voor deze lessen.

• Ga naar -> Instellingen -> Training instellingen.

• Scroll naar beneden tot het kopje "Overig".

• Vervolgens ga je naar het kopje "Privé les tijdsinterval". Deze kun je rechts instellen op 15, 30, 45 of 60 minuten.

• Heb je de juiste tijdsinterval geselecteerd, klik vervolgens rechtsonder op de groene knop "Opslaan".

• De nieuwe tijdsinterval voor privé lessen is gewijzigd en opgeslagen.