De algemene instellingen van jouw KennelCare kunnen volledig afgestemd worden op jou. Denk hierbij aan algemene instellingen, bedrijfs- en adresgegevens, financiƫle gegevens en het logo. Lees hieronder hoe je deze gegevens gemakkelijk kunt aanpassen.

• Ga naar -> Instellingen -> Bedrijfsinstellingen.

• De vier verschillende kopjes voor de bedrijfsinstellingen zijn nu zichtbaar.

- Algemene instellingen (taal en valuta)

- Bedrijfs- en adresgegevens (NAW-, BTW-, KVK- en contactgegevens)

- Financiƫle gegevens (IBAN)

- Logo organisatie

• Bij elk kopje kun je gegevens aanpassen. Indien je gegevens hebt aangepast druk rechtsonder op de groene knop "opslaan", de gegevens zijn nu gewijzigd en opgeslagen.