Algemene bedrijfsinstellingen

Lees hier hoe je de bedrijfsinstellingen van jouw KennelCare kunt aanpassen

Nadine Nouwen avatar
Geschreven door Nadine Nouwen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De algemene instellingen van jouw KennelCare kunnen volledig afgestemd worden op jou. Denk hierbij aan algemene instellingen, bedrijfs- en adresgegevens, financiële gegevens en het logo. Lees hieronder hoe je deze gegevens gemakkelijk kunt aanpassen.

• Ga naar -> Instellingen -> Bedrijfsinstellingen.

• De vier verschillende kopjes voor de bedrijfsinstellingen zijn nu zichtbaar.

- Algemene instellingen (taal en valuta)

- Bedrijfs- en adresgegevens (NAW-, BTW-, KVK- en contactgegevens)

- Financiële gegevens (IBAN)

- Logo organisatie

• Bij elk kopje kun je gegevens aanpassen. Indien je gegevens hebt aangepast druk rechtsonder op de groene knop "opslaan", de gegevens zijn nu gewijzigd en opgeslagen.