Dagopvang alleen voor vaste klanten

Lees hier hoe je voor specifieke klanten toegang mag geven om dagopvang te boeken.

Nadine Nouwen avatar
Geschreven door Nadine Nouwen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Geef alleen jouw vaste klanten toegang tot het boeken van een dagopvang. Zodat je alle overige klanten kunt blokkeren voor de dagopvang. Lees hieronder hoe je in een paar stappen dit kunt instellen.

Ga naar -> Instellingen -> Klant rechten en geef aan welk boekingstype je wilt blokkeren voor klanten. Dit kun je instellen door het boekingstype op "nee" te zetten.

Vervolgens ga je naar de desbetreffende klant en klik je op "Rechten". Daarna vink je aan tot welk boekingstype ze rechten hebben. Deze instelling is vervolgens automatisch opgeslagen.