Om een factuur te kunnen opslaan dien je eerste de factuur definitief te maken zodat er een factuurnummer wordt gegenereerd.

Via de onderstaande stappen kun je de factuur opslaan als PDF.

• Open de factuur en klik rechtsboven op "Factuur afdrukken"

• Als je Google Chrome gebruikt kun je i.p.v. je printer ook "Opslaan als PDF" kiezen.

• Klik vervolgens rechtsonder op "Opslaan" om je factuur als PDF op te slaan.