Extra losse lesdagen toevoegen

Lees hier hoe je extra losse lesdagen kunt toevoegen aan inlooplessen

Martijn Teuwsen avatar
Geschreven door Martijn Teuwsen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Mocht een deelnemer een les hebben gemist dan kun je extra lesdagen toevoegen per deelnemer. Zo behoudt je ook de historie van de lesdagen van de deelnemer of ze wel of niet aanwezig zijn geweest. Lees hieronder verder hoe je extra lesdagen kunt toevoegen aan een deelnemer.

• Ga naar de boeking van de deelnemer waar een extra lesdag aan toegevoegd moet worden.

• Klik op "Extra les toevoegen"

• Selecteer de gewenste lesdag die toegevoegd kan worden aan de deelnemer

• Na het selecteren van de gewenste lesdag wordt deze toegevoegd aan de lesdagen overzicht van de deelnemer.