Inloop- en keuze inlooplessen verplaatsen

Lees hier hoe je lessen kun verplaatsen incl. de deelnemers

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inlooplessen kun je eenvoudig verplaatsen in het systeem. Zo kun je je hele planning van een bepaalde klas een aantal weken verplaatsen. Mochten er een aantal weken uitvallen (zoals door de lockdown) dan kun je vanaf de eerste lesdag die uitvalt alle lesdagen in één keer verplaatsen. Lees hieronder hoe je dit kunt doen.

• Ga naar een lesdag van de desbetreffende training/cursus

• Als je de juiste dag hebt geselecteerd vanaf waar je de lesdagen wilt verplaatsen dan klik je rechtsboven op de donkere knop met de drie puntjes

• Klik vervolgens op "Lessen verplaatsen"

• Selecteer de datum naar waar de volgende les verplaatst moet worden. Alle opvolgende dagen worden mee verplaatst inclusief de deelnemers.

• Klik op opslaan zodat de wijziging doorgevoerd kan worden.