Administratie
Betaling verplaatsen (Wallet)

Lees hier hoe je betalingen kunt verplaatsen naar een andere factuur.

Martijn Teuwsen avatar
Geschreven door Martijn Teuwsen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan voorkomen dat een boeking niet meer door kan gaan en dat er een aan- of volledige betaling verplaatst kan worden naar een andere boeking/factuur van de zelfde klant. Hieronder leggen we in een paar stappen uit hoe je dit kunt toepassen.

Betaling in de Wallet plaatsen

• Ga naar de boeking/factuur waarbij je de betaling wilt verplaatsen.

• Klik op het tabblad "Administratie"

• Klik op het blauwe knopje om de betaling te verplaatsen.

• Geef in de pop-up het bedrag in wat je naar de Wallet wilt verplaatsen. Vervolgens klik je op "Verplaats naar Wallet".

Betaling vanuit de Wallet toevoegen aan een boeking/factuur

• Ga naar de boeking/factuur waarbij je de betaling wilt toevoegen.

• Klik op het tabblad "Administratie"

• Klik op de groene knop "Betaling toevoegen"

• Selecteer "Wallet" om het bedrag toe te voegen aan de boeking/factuur.

• Klik vervolgens op de groene knop "Betaling toevoegen" en de betaling staat in het betalingsoverzicht.