Privéles tijden instellen

Lees hier hoe je de tijden kunt instellen van een privéles

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om ervoor te zorgen dat je jouw cursisten/deelnemers kunt laten deelnemen aan een privéles dien je eerst de werktijden van de trainer/gebruiker in te stellen.

• Ga naar instellingen -> gebruikers

• Klik bij een gebruiker op "werktijden" en geef de juiste werktijden op.

Als je dit goed hebt ingesteld dan kun je een privéles toevoegen via:

• Ga links in het menu over het hondenschool icoontje (🎓) en klik vervolgens op "Trainingen"

• Klik op de groene knop "+ Nieuwe klas toevoegen" en vervolgens op "+ Privéles klas toevoegen"

Het systeem kijkt naar de werktijden en trainingen van de gebruiker/trainer. Als een trainer al ingepland staat voor bijvoorbeeld een groepsles dan worden de tijden automatisch geblokkeerd voor de privéles.