Factuur crediteren

Lees hier hoe je een factuur kunt crediteren

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een factuur te kunnen crediteren moet de concept factuur eerst definitief gemaakt worden. Daarna kun je via de onderstaande stappen de factuur crediteren.

1. Ga naar een boeking waarvan je de factuur wilt crediteren

2. Klik op het tabblad "Administratie"

3. Klik op de donkere knop "Bekijk factuur" of op "Bekijk rekening" en de factuur wordt zichtbaar

4. Klik rechtsboven op "Opties" en vervolgens op "Factuur crediteren"

5. Als er nog geen betalingen voor deze factuur zijn doorgevoerd dan klik je op "Factuur crediteren". Als er al wel een betaling is verwerkt, geef dan aan hoe je het bedrag terug wilt betalen.

De credit factuur is aangemaakt. Via de gele knop "Bekijk creditfactuur" kun je de credit factuur bekijken.