Om je mijn account omgeving te koppelen aan je website heb je een link nodig die je kunt vinden bij de instellingen van KennelCare. Onderstaand leggen wij je uit hoe je dit kunt doen en hebben we ook een voorbeeld die je kunt gebruiken.

Ga naar -> Instellingen -> Mijn account

Of ga direct naar de instellingspagina via de link: https://app.kennelcare.nl/nl/settings/myaccount

Bij het kopje "Bekijk mijn account" kun je de link kopiƫren. Deze link kun je koppelen aan een knop op je website.

Weet je niet hoe je een link aan een knop moet koppelen vraag dan naar je webbouwer. Dit is voor een webbouwer 1 minuut werk.

Voorbeeld

onderstaand een voorbeeld qua tekst hoe je je reserveringspagina kunt inrichten zodat het duidelijk is voor de bezoeker/klant.

Ik ben klant en heb een account

Bent u al klant van ons en heeft u al een account dan kunt u direct inloggen in ons reserveringssysteem.

Ik heb nog geen account

Wilt u online reserveren en heeft u nog geen account van ons online reserveringssysteem? Maak een account aan via de onderstaande link.