Certificaat toewijzen aan een dier

Lees hier hoe je certificaten kunt toewijzen aan één of meerdere dieren

Martijn Teuwsen avatar
Geschreven door Martijn Teuwsen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om certificaten te kunnen toewijzen dien je ze eerst aan te maken bij de instellingen. Ga naar -> Instellingen -> Certificaten -> Certificaten toevoegen. Als je dit gedaan hebt volg je de onderstaande stappen.

• Ga naar een les/klas waarbij je een certificaat wilt toewijzen aan een dier

• Klik op de drie puntjes rechtsboven en klik vervolgens op "Certificaat toevoegen"

• In een pop-up kun je aangeven welke dieren de certificaat toegewezen krijgen. Klik op "Certificaat toevoegen" om het op te slaan.