Inlooples klas toevoegen

Lees hier hoe je een inlooples klas kan toevoegen om vervolgens deelnemers aan toe te voegen

Martijn Teuwsen avatar
Geschreven door Martijn Teuwsen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je een inlooples klas aanmaken om vervolgens deelnemers er aan toe te voegen? Lees hieronder welke stappen je moet nemen.

1. Klas aanmaken

• Ga links in het menu over het hondenschool icoontje (πŸŽ“) en klik vervolgens op "Trainingen"

• Klik op de groene knop "+ Nieuwe klas toevoegen" en vervolgens op "+ Inlooples klas toevoegen"

• Selecteer een training (deze kun je aanmaken via instellingen)

• Vul de titel van de klas in

• Geef aan hoeveel deelnemers er mogen deelnemen aan de inlooples

• Geef een datum vanaf wanneer er deelnemers mogen worden ingeschreven

• Bij "Aant. dagen aanmelden voor start:" kun je aangeven hoeveel dagen voor de startdatum de inschrijving sluit.

• Geef aan wat de totale kosten zijn en geeft het BTW tarief op.

• Klik op de groene knop "+ Inlooples klas toevoegen"

2. Lesdagen aanmaken

Nadat je de inlooples klas hebt aangemaakt kom je in een pop-up waarbij je de lesdagen kunt aanmaken. Lees hieronder welke stappen je moet nemen.

• Geef aan op welke locatie de lessen zich bevinden (locaties kun je bij de instellingen beheren)

• Geef aan welk lestype de lessen bevatten. (lestypes kun je bij de instellingen beheren)

• Je kunt optioneel thema's koppelen aan de lesdagen. (thema's kun je bij de instellingen beheren)

• Geef aan welke trainer(s) de les gaan geven. (trainers kun je via instellingen bij de gebruikers toevoegen)

• Selecteer de dag(en) wanneer de lessen worden gegeven

• Geef een start- en einddatum op en vervolgens ook de start- en eindtijd

• Klik op "+ Datums toevoegen"

3. Overzicht lesdagen + opslaan

Je ziet nu alle lesdagen die je binnen de start- en einddatum hebt aangegeven. Eventueel kun je de lessen nog wijzigen of verwijderen.

Laatste stap: Klik onderaan op de groene knop "Lesdagen klas opslaan"